Sportmatch.be
  • UW PARTNER IN SPORTRECLAME !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • GEGARANDEERD KWALITEIT !

Voor Wie?

Exposuremeting zien wij als een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom rapporteren wij standaard aan al onze klanten die via ons overeenkomsten op het gebied van TV exposure hebben gesloten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als uw naam/logo op TV is geweest en de onderliggende overeenkomst hiertoe niet via ons tot stand zijn gekomen. Hiervoor maken wij met alle plezier vrijblijvend een offerte voor u.

Voor sponsors/adverteerders
Frequent adverteren of op Ad Hoc basis
Als u op Ad Hoc basis of juist frequent adverteert via sport maken wij inzichtelijk wat u dit aan publiciteit heeft opgeleverd. Bij een Ad-hoc beleid vormen de rapportages een goede maatstaf om te bepalen of het aantrekkelijk is om vaker voor deze vorm van reclame te kiezen. Wij geven ook advies t.a.v. het ontwerp van uw reclame-uiting met als doel om nog meer zichtbaarheid te genereren.

Adverteren per (half) seizoen
Indien u een overeenkomst heeft gesloten met een of meerdere sportclubs brengen wij na elke speelronde snel en accuraat verslag uit van de behaalde resultaten. Na afloop van het seizoen ontvangt u het eindrapport met statistieken en resultaten.

Voor rechtenbezitters (sportclubs, organisatoren)
U kunt voor een groot aantal sponsoren exposuremetingen laten verrichten. Wij leveren vervolgens informatie die zowel voor u als uw adverteerders waardevol is.

De bevindingen in onze rapportages vormen een leidraad voor uw beleid waar TV exposure een rol speelt. Het kan onder meer gebruikt worden als houvast bij de waardepaling van huidige en eventueel nieuwe TV posities. Ook de effecten van bijv. wijziging in de camerapositie kunnen objectief worden vastgesteld.

Sport Match referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Reclame-Uitingen Korfbalfinale Ahoy

vloerstickers en boarding

Reclame-Uitingen Korfbalfinale Ahoy

perswand

KNVB Beker perswanden

LED Boarding

LED-Boarding Grand Prix Judo

LED-boarding

LED-Boarding Grand Prix Judo

aankleding clubhuis

Aankleding clubhuis AH&BC

Aankleding clubhuis AH&BC

Gevelreclame Clubhuis, Edam

Belettering Tribune, Edam

Bekijk alle referenties

O.a. deze bedrijven gingen u voor


Offerte aanvragen