Sportmatch.be
  • UW PARTNER IN SPORTRECLAME !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • GEGARANDEERD KWALITEIT !

Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website

Sport Match wijst u ten aanzien van de website op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Sport Match. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Sport Match. Deze toestemming is niet benodigd wanneer er sprake is van persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Sport Match met constante zorg en aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Sport Match behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Sport Match, deze zijn alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Sport Match is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites die niet door hen worden onderhouden.

Sport Match sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Sport Match referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Reclame-Uitingen Korfbalfinale Ahoy

vloerstickers en boarding

Reclame-Uitingen Korfbalfinale Ahoy

perswand

KNVB Beker perswanden

LED Boarding

LED-Boarding Grand Prix Judo

LED-boarding

LED-Boarding Grand Prix Judo

aankleding clubhuis

Aankleding clubhuis AH&BC

Aankleding clubhuis AH&BC

Gevelreclame Clubhuis, Edam

Belettering Tribune, Edam

Bekijk alle referenties

O.a. deze bedrijven gingen u voor


Offerte aanvragen